Tricourile cu trupe rock, extrem de populare!

Thu, Feb 3, 2011

Design

Modelele de tricouri rock sunt cu noi de foarte multa vreme. De la inceputul erai rock din anii ’60 au fost pur si simplu de neoprit. Se stie foarte bine ca rockul a avut darul de a schimba mentalitatile oamenilor, schimbandu-le de asemenea si look-ul.

Cu cat oamenii deveneau mai entuziasmati, trupele rock deveneau tot mai populare, strangand in jurul lor faima, dar si groupies. Acesta a reprezentat inceputul efectiv al tricourilor cu tenta rock. Mesaje interesante si sugestive au fost asociate cu trupele respective, dand viata unui adevarat curent in ceea ce priveste moda vestimentara a tinerilor. Tricoul cu design rock a devenit astfel parte din garderoba cea de toate zilele a unui iubitor al rockului.

Primele nume sonore ce si-au gasit locul pe imprimeurile tricourilor au fost The Doors, The Beatles, Hendrix si The Animals, acestea fiind pur si simplu extrem de populare in acea perioada.

Dupa aceea, perioada hippie si-a intrat in drepturi. Semnul pacii a devenit pur si simplu extra-mega-popular! Hai sa fim serios, pana si in ziua de azi, dupa 40 ani de la incheierea razboiului din Vietnam, oamenii inca mai poarta tricouri cu semnul pacii. Ce e e cel mai trist e ca in timp, simbolistica semnului s-a atenuat, oamenii luand in calcul doar popularitatea semnului.

Iata ca Woodstock-ul nu a murit, doar ca si-a cam schimbat putin interesele.

Pe la mijlocul anilor ’70 a inceput era punk. Trupe ca Sex Pistols, Ramones, trupa lui Billy Idol sau The Exploited si-au gasit imaginea pe tricouri, facand front comun cu design-urile interesante ale tricourilor. Poate ca trupele de punk au primele e au folosit logo-uri ce ulterior au for imprimate pe tricouri.

Unele logo-uri au fost considerate chiar amuzante, fiind perfecte pentru modelele de tricouri haioase, fiind printate cat ai zice peste.

Modelele de tricouri cu trupe sunt extrem de populare in zilele noastre. Avantajul vremurilor in care traim este ca acum putem sa printam absolut orice tricou dorim. Iti place Metallica? Nightwish? Slayer? Sepultura? Poti sa ai un tricou cu trupa ta preferata! De ce? Pentru ca multi designeri au binevoit sa creeze modele inspirate din logo-urile trupelor preferate! In concluzie, avem de unde sa alegem!

tricouri rock

the doors t-shirt

the beatles t-shirt

the beatles t-shirt

tricouri rock

Slayer band tshirt

 

tricouri rock

peace sign t-shirt

Tricouri

Tricouri rock - metallica

Tricouri

jimi hendrix t-shirt

tricouri rock

GodSaveTheQueen Sex Pistols Logo

tricouri rock

Billy Idol t shirt

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Acest articol a fost scris de catre:

- who has written 65 posts on Tricouri personalizate| personalizare online – cadouri originale.

Blogger pasionat, fotograf amator si mai pasionat, content writer, iar in timpul liber om de treaba.

Contacteaza autorul

Lasa un comentariu

*