Tricouri cu mesaje haioase

Fri, Feb 4, 2011

Design

Din ce in ce mai multa lumea poarta tricouri. Mai ales daca vorbim de tricouri inscriptionate cu mesaje de tot felul. Tricouri inspirate, tricouri mai putin haioase, tricouri cu mesaje haioase, tricouri cu mesaje stupide, si tot asa. Pana la urma, chiar si mesajele stupide sunt menite sa atraga atentia, asa ca, totul spre bine.

Ideea e ca oamenii poarta tricouri. Acasa, uneori la servici (acolo unde natura job-ului le permite), in excursii, la intalniri, peste tot.

Asa cum spuneam si intr-o postare precedenta, tricourile spun multe despre noi: daca avem simtul umorului, ce preferinte muzicale, sexuale, culinare, etc, avem.

Se poate face chiar si un studiu psihologic daca e sa urmarim popularitatea anumitor tricouri.

Astfel, de departe printre cele mai populare modele de tricouri sunt: game over, the man the legend, blonda sub acoperire, puta madre, gigolo italiano, sex instructor, I’m with this idiot, daca dragoste nu e facem, si asa mai departe.

Daca e sa luam de departe cel mai popular tricou de pie piata la ora actuala, si anume Game Over, se poate spune ca din ce in ce mai multi oameni poarta acest tricou. Popularitatea acestui tricou cu mesaj haios dar si ironic este covarsitoare, el fiind din ce in ce mai cerut in magazinele pentru grafica. Un alt tricou absolut popular este cl legat de frenezia creata in jurul site-ului de socializare Facebook.

Grafica pentru tricouri a luat o mare amploare in ultima vreme, noi modele de tricouri haioase si interesante aparand in fiecare zi.

Noi nu putem decat sa asteptam sa vedem ce trenduri vor mai aparea, si de ce nu, sa lansam si noi trenduri noi!

mesaje haioase

You LIKE this

mesaje haioase

The man, the legend

mesaje haioase

Sex Instructor

PETA: People Eating Tasty Animals

PETA: People Eating Tasty Animals

tricou haios casatorie

Game Over

tricou haios

De Puta Madre

tricou haios

Daca dragoste nu e, facem

tricou haios fete

Blonda sub acoperire

50% Singur

50% Singur

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Acest articol a fost scris de catre:

- who has written 65 posts on Tricouri personalizate| personalizare online – cadouri originale.

Blogger pasionat, fotograf amator si mai pasionat, content writer, iar in timpul liber om de treaba.

Contacteaza autorul

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Triciouri Haioase | T-shirt Factory -- Topsy.com - February 10, 2011

    [...] This post was mentioned on Twitter by Vector Art Media, Vector Art Media. Vector Art Media said: Tricouri cu mesaje haioase Din ce in ce mai multa lumea poarta tricouri. Mai ales daca vorbim de tricouri inscriptionate http://tiny.ly/Nlrt [...]

Lasa un comentariu

*